Tevreden klanten!

De mening van onze klanten

Noorderkerk Rijssen, kerkbanken renoveren

Tijdens de grote interne verbouwing hebben wij ook onze kerkbanken laten behandelen door de Meubelstralers. Dit hebben ze zeer correct en netjes gedaan en alles binnen de afgesproken tijd wat zij hiervoor hadden. Kom gerust eens binnen om te kijken naar het resultaat!

Fam. D.J.V. Voorst, donkere meubels weer licht

Had ik dit maar eerder geweten dat mijn donkere meubels weer licht gestraald konden worden en opnieuw gelakt. Top gedaan door de meubelstralers!

Fam. De Bruin, piano renovatie

Wij staan er versteld van dat zelfs de piano weer als nieuw is! Net als onze meubels die gestraald zijn en daarna alles in de ‘white wash’. Heel prettig die service van het brengen en halen!

Gerard en Manon, tafels

Dank voor de mooie tafels die jullie gemaakt hebben!

Koos en Kim, meubels een nieuw leven gegeven!

Onze meubels hebben een nieuw leven gekregen nadat ze door de Meubelstralers behandeld zijn. Onze dank is groot!

Fam. Van Zeist

Wij wisten niet dat grenen meubels ook gestraald konden worden, om daarna in de ‘grey wash’ gezet te worden tot we in contact kwamen met jullie! Wij zijn heel blij dat we deze stap gedaan hebben, nu hebben wij weer nieuwe meubelen! Onze dank is groot hiervoor.

Fam. Tiemens, meubels in Grey wash omgetoverd

Wat zijn wij blij met onze meubels. Zo mooi in de ‘grey wash’ gezet door de Meubelstralers! Ik ga hier zeker reclame voor maken. Een goede service, voor een goedkope prijs en ze halen en brengen alle meubels. Ik ben er zo blij mee! Onze duim hebben jullie verdiend!

Fam. Dekker, Keuken renovatie

Wat zaten wij te twijfelen wat wij met onze keuken moesten doen, totdat wij jullie tegen kwamen. Jullie adviseerden ons om de keuken door de Meubelstralers op te laten knappen. Wat zijn wij blij dat we dit gedaan hebben! De keuken ziet er weer als nieuw uit en de service is perfect. Ze halen het op en brengen/plaatsen alles weer terug. Een dikke pluim hiervoor. Dank jullie wel!

Restaurant de Rietstulp, opknapbeurt interieur

Onze meubels waren aan een opknapbeurt toe. Toen kwam toevallig het bedrijf de Meubelstralers langs en zeiden: ‘Daar hoef je geen nieuwe meubels voor te kopen, wij knappen deze voor u op’. Gestraald en op kleur gemaakt zoals de klant dat wil. Voor de prijs hoefden wij dat niet te laten, het was nog geen 1/3 van de nieuwprijs! Daarbij worden de meubels gehaald en gebracht.

Fam. J. Schoneville

Bedankt voor het opknappen van onze meubels. Ze zien er weer als nieuw uit, de kleur van donker naar licht. Zelfs de bankstel leuningen en poten zijn gedaan. Nogmaals bedankt hiervoor!